Fragment 'Mudfight' uit Black Mamba

 

Hij geeft een paar tikken op haar kont. Maar op dat moment wurmt ze zich los, graait de emmer uit Alvins handen en spurt gillend weg. Nikita en Kirza rennen joelend mee.
'Voorzichtig!' gilt Kirza. 'Niet teveel water erbij!'
Claire knielt bij de vloedlijn, schept snel wat zeewater bij de modder en begint met haar blote handen te roeren. De jongens staan wat verderop en doen hetzelfde.
'Kom eens!' Nikita's vingers bewerken Claire's gezicht, daarna pakt ze haar blonde haar in met modder.
'Oh, lekker koel, zeg!' Claire smeert Kirza in en trekt modderstrepen onder Nikita's ogen. De meiden lachen zich slap om elkaar en nemen ieder twee flinke handen van het rode mengsel.
'The mudgirls!' roepen ze en ze rennen met zijn drieën op de jongens af maar die richten zich plotseling dreigend op, ze deden maar alsof ze nog niet klaar waren. Ze gooien handen vol roodbruine modder naar de meiden die gillend teruggooien. Ze rennen elkaar achterna en incasseren lachend een paar voltreffers en lachen nog harder om de missers. De emmers zijn half leeg. De jongens vragen een staakt het vuren aan en steken de koppen bij elkaar. De meiden gaan met hun emmer achter een grote rots zitten en vergaderen ook. Claire kijkt ondeugend.
'Kom! Snel! We doen er iets meer water bij zodat deze smurrie iets dunner wordt en dan smeren we ons helemaal in. Topjes uit!'
Ze giechelen. De topjes vliegen uit en razendsnel bedekken ze hun bovenlijf en benen met de verdunde modder. Het lijkt wel dikke verf en ze veranderen in keramische beelden, het ziet eruit alsof ze strakke truitjes dragen.
'Klaar?' roept Claire met ingehouden lach vanachter de rots naar de jongens. Ze stikken ondertussen alle drie zowat van het lachen en proberen hun gezicht dat hierdoor gaat barsten weer in de plooi te krijgen.
'Komen jullie zelf of moeten we jullie komen halen?' roept Francis dreigend.
De drie meiden lopen uitdagend naar de jongens die niet kunnen geloven wat ze zien en verbaasd blijven staan. Wanneer ze vlakbij zijn gekomen zegt Claire: 'Nu!'
De jongens zetten zich schrap voor een aanval, maar de meiden draaien zich om en rennen joelend de zee in. De jongens lachen zich helemaal rot en rollen over het strand. Dan smoezen ze even met elkaar en lopen naar de plek achter de rots waar de meiden zich hebben ingesmeerd, slenteren naar de zee en houden alle drie een bikinitopje omhoog.
'Willen jullie deze?'
Claire slaat haar hand voor haar mond. De meeste modder is inmiddels al van hun borsten afgespoeld. Angstvallig blijven ze tot aan hun hals in het water.
'Oow, shit, en nu?'
Kirza zucht. 'Wachten tot ze het niet meer leuk vinden?'
Nikita lacht schamper. 'En jij denkt dat dat nog dit jaar gaat gebeuren?'
Ze haalt gelaten haar schouders op.
De jongens lopen grijnzend de zee in en zwemmen onder water naar de meiden toe. Die trappelen wild met hun benen en gillen zo hard dat ze er zelf bijna doof van worden.

 

[...]

 

 

Wil je ook fragment 1: Kom! lezen, klik dan » hier « !

 

Je reactie mailen? Leuk! Klik » hier « ;-)

 

 

 

 

Fragment 2: Mudfight Lees en reageer!

 

Fragment Mudfight vind je in de linker kolom. Velen zijn je al voor gegaan... lees hieronder enkele reacties ;-)

Reacties van lezers op fragment Mudfight

 

KIMMM
Wauw! Net zo leuk.
Tess
IK ZAL EN MOET DIT BOEK LEZEN!! als het boek uitkomt he! of is het al uit? ik heb het nog niet in de bieb gezien. ik wil het egt heel graag lezen
volgens mij zit er wel humor in en romantiek en nog veel meer. OF COURSE! verder ben ik egt helemaal stil!! weet niets meer te zeggen......
XX Tess
Irene
LEuk (begin) boek! ik zou graag het manuscript willen lezen! ik zit in het leespanel van speelboek! dat is welzo gaaf. misschien hebben ze ook een boek van jou!
xxx
Jaap en Rina
als het hele boek zo wordt, wordt het volgens ons een toper ..en je leest het snel weg ..
gr van jaap en rina
Mirtee.!
cool stuk
heb wel zin om het boek te lezen!! wnnr komt het uit??
xx
Janneke
't lijkt me een heel leuk en begrijpelijk boek ;]!
kimberlyy'says
ik kan niet wachte tot dit boek uitkomt
anne
Leeeeuk! =D
Giosonn
hahah leuk
Peggy
Leest makkelijk weg, de humor die erin zit is leuk. Ik vind bij dit soort verhalen dat je altijd makkelijk een beeld bij de personen kan bedenken en het hele verhaal zo voor je ziet. Ik wil wel verder lezen in dit boek ben nu wel heel nieuwschierig geworden.
Githa
Leuk dat er ook humor in zit! Leest lekker weg! Ben benieuwd naar het hele boek!
Evaa..
WAUW, LEUK BEDACHT! Haha.
Emily
toen ik het uit heb gelezen dacht ik aino ik wil wete wat er dan geburt. Nja heeell goed
emmyy

Klik » hier «voor meer reacties op Mudfight!!!